top of page

Creativiteit, conceptmatig denken, het verplaatsen in  bedrijf, vertalen van ideeën in beelden, daarin is Klinkenberg SO sterk. Vanuit ons full-service ontwerpbureau ontwikkelen wij uw logo, huisstijl, magazine of brochure. Ook voor het ontwerp van uitnodigingen, visitekaartjes, advertenties en overig drukwerk treden wij graag op als uw zakenpartner.

Full-service betekent hierbij dat wij u waar gewenst alle coördinatie en uitvoering uit handen nemen. Zo onderhandelen wij voor u met leveranciers, sturen wij namens u drukkerijen aan en regelen wij waar nodig passende fotografie.INTERIEUR STYLING EN ONTWERP

Hout of roestvrij staal? Warme of koele kleuren? Strak of huiselijk? Comfort of gemak? Slechts een aantal vragen waarop een antwoord gegeven moet worden bij de (her)inrichting van uw woonhuis of bedrijfspand. En wat past nu wel en niet bij het karakter van het huis of de visie van uw onderneming? Waartoe moeten de ruimtes dienen? En bovendien, welke wensen hebben de gebruikers? Met ons zelfstandig ontwerpbureau voor advies, ontwerp en realisatie van complete interieurs leiden wij u graag door het doolhof aan keuzemogelijkheden. Zodat u verantwoorde en duurzame keuzes maakt.

bottom of page